~ SeLaMaT HaRi RaYa , MaaF ZaHiR & BaTin ~








since en suami balik memang lupa habis kt my belog yg sudah suam suam kuku
tambah pulak en suami balik time pose . then dengan nak sambut syawal x lama lagi ni kan , 
so lately ni memang tersangat2 la kebiziannya
ikutkan ada je story mory nak disharekan 
tapi , al maklumlah ...
x bole nak adap lappy ni lama2 ..
plus lagi nak menaip pnjng2 kt belog nih
harus + wajib = ada mood nak bercerita
tol tak ???

its ok la , ai akn kembali aktif lagi cerdas dgn my belog ni bila en suami pulang ke rumahnya yg no 2 tu okeh
nnt time tu la nk flashback semula cerita2 yg dh berkarat nk di sharekan nnt..

okeh la , dlm kesempatan ni , fiza nk ucapkan selamat menyambut kedatangan syawal x lama je lagi ,
mohon ampun dari hujung rambut ke hujung kaki
jika , ada yg pernah terguris hati ke , terasa dgn fiza slma ni
yelah , zaman yg serba canggih manggih ni , kdg2 kita ni x perasan @ terlepas pandang bila kita bercerita di belog or di mukabuku ada yg terasa ke , marah lagi benci ke
so fiza mohon beribu2 ampun yer

moga hubugan sesama islam dapat di eratkan
maaf zahir & batin 




MooD : RaYa !!!!!!!!!!




Selamat aidil fitri
Kepada saudara serta saudari
Setahun hanya sekali
Merayakan hari yang mulia ini


Di masa bulan Ramdan
Kita berpuasa hingga sebulan
Pabila Syawal menjelma
Hari raya disambut dengan gembira


Miskin kaya memakai baju baru warna-warni
Mengunjungi sanak-saudara kaum famili
Sungguh hebat pemandangan di hari raya ini
Tua muda wajah berseri-seri

Marilah bergembira
Bersama menikmati hari raya
Mintak mak kuih sepotong
Saya mahu makan kerna perut kosong


Maafkanlah jika ada terlanjur perkataan
Diharap supaya jangan disimpan
Kuberdoa selamat panjang umur murah rezeki
Semoga Tuhan akan memberkati

Selamat hari raya
Hari untuk kita bersuka ria
Selamat kami ucapkan
Untuk kita hingga sampai tahun depan

Selamat hari raya

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete